Twilight
Sitemize Hoşgeldinz!

Lütfen Giriş Yapınız.
Twilight
Sitemize Hoşgeldinz!

Lütfen Giriş Yapınız.
Twilight
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilight fanlarının kurduğu bir forum...

AnasayfaHoşgeldinizGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hikaye yazmaca

YazarMesaj
paradise
Admin
Admin
paradise

Nerden : Sitede bulunmadığım süre içeriisinde bana ulaşamanız için tel :0506 891 04 58

Hikaye yazmaca Empty
MesajKonu: Hikaye yazmaca   Hikaye yazmaca I_icon_minitimeÇarş. Şub. 03, 2010 11:29 pm

Herkes üsttekin yazdığına ekleme yapacak bakalım nasıl şeyler ortaya çıkacak.

Ben başlıyorum ...

O gün çok dalgındım.Okula gitmek için evden çıktım ve cadde boyunca yürümeye başladım.O sırada içimden bir ses arka sokaktan geçmem gerektiğini ısrarla tekrarlıyordu.Sanki oradan gitmek bir zorunluluk haline gelmişti.İçimdekibu dürtüye kulak verdim ve ara sokaktan yürümeye başladım.Okula gitmek için bu yollara girmek,üstüne üstlük bir de içimdeki bu dürtü beni çileden çıkarıyordu.Her sabah kollumda çanta ellerimde kitap okula gitmekten bıkmıştım artık.Üniversiteye ilk başladığımda başka bir ülkede okumak hiç zor olmaz hatta daha güzel olur sanmıştım.Hepsi güzel de yeni yaşamımda alışılagelmiş şeylerin dışında hareket ediyorum hep.Böyle düşüncelere dalmışken ellerimdeki kitaplar birden yokoluverdi.İşte o an dalgınlığım da sona ermiş oldu.O kadar dalgınmışım ki yanımdan geçen kişiye bile çarpıp kitaplarımı düşürdüğümü farkedememişim.Kitaplarımı yerden alana kadar hiçbir şeyin farkında değildim.Dalgınlığımın geçmesinden ötürü çarptığım kişiye tam bağıracaktım ki,birden yüzüne hiç bakmadığımı farkettim.Peki ya baktığımda ne oldu dersiniz?Gözlerime inanamadım.Ben karşımdaki kişiyi daha önceden görmüştüm.Hem de o kadar çok görmü
ştüm ki...

(Devamında ne çıkacak merak ediyorum)
https://thecullens.yetkinforum.com , 7a-fansite.forummum.com

Hikaye yazmaca
1 sayfadaki 1 sayfası